Ρεπορτάζ

Προσλήψεις ειδικών συμβούλων και συνεργατών του περιφερειάρχη και αντιπεριφερειαρχών

Με την υπ. αριθμ.πρωτ.10170/01.11.2019 Απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, προσλαμβάνεται ο Γαμβρούδης Χρήστος του Χρήστου ως επιστημονικός συνεργάτης για την υποβοήθηση του έργου του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου.
Με την υπ. αριθμ.πρωτ.10171/01.11.2019 απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, προσλαμβάνεται η Αργυρώ Λοΐζου του Κλεάνθη ως ειδική σύμβουλος για την υποβοήθηση του έργου του αντιπεριφερειάρχη αρμοδίου για θέματα εμπορίου και επιχειρηματικότητας.
Με την υπ. αριθμ.πρωτ.10172/01.11.2019 απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια προσλαμβάνεται η κ. Ολυμπία Δημοπούλου του Αριστείδη ως ειδική σύμβουλος για την υποβοήθηση του έργου του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου