Τοπικές Ειδήσεις

Εφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Ζηδιανάκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σύλλογου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου:

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, με βαθιά θλίψη, ενημερώνει για την απώλεια του Μανώλη Ζηδιανάκη, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο , σήμερα 14 Αυγούστου 2021 στη Ρόδο.
Ο Μανώλης Ζηδιανάκης ηγήθηκε της ίδρυσης του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αμε.Α. υπήρξε επί τριάντα συναπτά έτη πρόεδρος του Συλλόγου μας, από το 1989 μέχρι πριν δύο χρόνια, υπήρξε ιδρυτής και πρωτεργάτης του. Συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Συλλόγου μας. Ο Μανώλης Ζηδιανάκης, υπήρξε ιστορικό στέλεχος του αναπηρικού κινήματος, μέλος του Γ.Σ της ΕΣΑμεΑ από την ίδρυσή της, και πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Ν. Αιγαίου.
Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης θητείας του, προσέφερε πάρα πολλά στο αναπηρικό κίνημα , ειδικά στον τόπο του, έδωσε πολλούς αγώνες για την προσβασιμότητα , για κοινωνική δικαιοσύνη, για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία του τόπου του αλλά και σε για τη χώρα. Το κενό που αφήνει η απώλεια του, είναι δυσαναπλήρωτο
Συλλυπούμαστε τους οικείους , τους συγγενείς και φίλους του .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.ΜΕ.Α. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου