Τοπικές Ειδήσεις

Δράσεις Πρόληψης από το ΚΕΘΕΑ στη Λέρο

Δράσεις Πρόληψης από το ΚΕΘΕΑ στo 2o Γυμνάσιο Λέρου, στο Ενιαίο Λύκειο Λέρου, στο Εσπερινό Γυμνάσιο/Λύκειο Λέρου και στο Κέντρο Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Λέρου από την Άρσις υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Σε συνέχεια των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας της Λέρου, το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου του ΚΕΘΕΑ, διοργανώνει για δεύτερη φορά δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, θέλοντας να υποστηρίξει τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδος, οι οποίες δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες πρόληψης και συμβουλευτικής κατά των εξαρτήσεων.

Σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο, το Εσπερινό Γυμνάσιο/Λύκειο Λέρου και το Κέντρο Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Λέρου από την Άρσις υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες διοργανώνει :

· Τετάρτη 15/05/2019 δράσεις πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Λέρου.

· Τετάρτη 15/05/2019 ενημερωτική παρέμβαση για το αλκοόλ στους μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Λέρου

· Πέμπτη 16/05/2019 ενημερωτική ομιλία για «Διαδίκτυο: Εθισμός και Πρόληψη» στους μαθητές και του Ενιαίου Λύκειο Λέρου

· Πέμπτη 16/05/2019 ενημερωτική συνάντηση και δράσεις πρόληψης με τη συμμετοχή του προσωπικού της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Άρσις, της υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης και της ΜΕΤΑδρασης.

· Παρασκευή 17/05/2019 δράσεις πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης στο Κέντρο Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Λέρου από την Άρσις υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

· Παρασκευή 17/05/2019 ενημερωτική παρέμβαση για το αλκοόλ στους μαθητές του Εσπερινού Λυκείου Λέρου

Για περισσότερες πληροφορίες :

Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου του ΚΕΘΕΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου