Στο πλευρό ευπαθών ομάδων της Ρόδου τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα , βρέθηκε ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής προσφέροντας χαρά και ξεγνοιασιά σε άτομα που έχουν την ανάγκη στήριξης και φροντίδας.

 Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής   και με την σύμφωνη γνώμη των μελών του , την Μεγάλη Δευτέρα φιλοξενήθηκαν στην Σορωνή 15 παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.

Αρχικά τα παιδιά επισκέφτηκαν τον Παραδοσιακό «Φούρνο του Παππού» που λειτουργεί στην Σορωνή , όπου είχαν την ευκαιρία με την συνδρομή μελών του Συλλόγων Γυναικών Σορωνής να παρασκευάσουν τα παραδοσιακά κουλουράκια της Λαμπρής τα οποία πήραν και μαζί τους. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την Βιοτεχνία Ετοίμων Ενδυμάτων «COBEL A.E.B.E» ,που λειτουργεί στην Σορωνή οι οποίοι έδειξαν στα παιδιά τη διαδικασία παραγωγής ενδυμάτων και οι ιδιοκτήτες της οποίας , τα χάρισαν από ένα μπλουζάκι, ως αναμνηστικό δώρο, αυτής της επίσκεψης τους.

 Η φιλοξενία των παιδιών του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου στη Σορωνή ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με την παράθεση γεύματος  στο εστιατόριο «Μπακαλόγατος» από τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής , στο οποίο παραβρέθηκαν οι συνοδοί τους και μέλη του Συλλόγου.

 Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής επισκέφτηκε τον Οίκο Ευγηρίας «Χαραλάμπειο» Γηροκομείο, όπου πρόσφεραν κουλούρια στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε αυτό και οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά και την  συγκίνηση τους για την πρωτοβουλία αυτή.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής συνεχίζοντας την φιλανθρωπική δράση του , που είναι και  ο σκοπός της ίδρυσης του εδώ και έναν περίπου χρόνο που συστήθηκε , προσέφερε  την αλληλεγγύη  και την στήριξη του , σε άτομα που έχουν ανάγκη την χαρά και την ζεστασιά των συνανθρώπων τους ,τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

 Να σημειωθεί ωστόσο, πως ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κατοίκους της Σορωνής και της ευρύτερης περιοχής ,  που τα έχουν ανάγκη και τα οποία συγκεντρώνει είτε από δωρεές είτε από τα χρήματα που έχει στο ταμείο του. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες με πρωτοβουλία της διοίκησης του Συλλόγου Γυκαικών Σορωνής τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται εκτός από τα σούπερ μάρκετ της περιοχής και σε οίκημα ,που παραχώρησαν για το σκοπό αυτό η Δέσποινα και η Ελένη Κυπριώτη ,που είναι μέλη του Συλλόγου και το διοικητικό συμβούλιο του, εκφράζει για ακόμη μία φορά δημόσια τις ευχαριστίες, για αυτή την ενέργεια τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ