ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Χαραυγής Νισύρου στην Τήλο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

Επί­σκε­ψη στην Τήλο πραγ­μα­το­ποί­η­σαν η διοί­κη­ση και τα μέλη του Συλ­λό­γου Γυ­ναι­κών Χα­ραυ­γής Νι­σύ­ρου. Από το Γρα­φείο Τύπου του Δήμου Τήλου ανα­κοι­νώ­θη­καν τα εξής:

Με με­γά­λη χαρά υπο­δε­χτή­κα­με χθες στην Τήλο τις κυ­ρί­ες του Συλ­λό­γου Γυ­ναι­κών Χα­ραυ­γής Νι­σύ­ρου. Η επί­σκε­ψή τους ξε­κί­νη­σε με ξε­νά­γη­ση στην Ιερά Μονή Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να, έναν χώρο με βαθιά πνευ­μα­τι­κή και ιστο­ρι­κή ση­μα­σία για το νησί μας.

Στη συ­νέ­χεια, η ομάδα επι­σκέ­φτη­κε το Μου­σείο του Με­γά­λου Χω­ριού, όπου είχαν την ευ­και­ρία να γνω­ρί­σουν κα­λύ­τε­ρα την το­πι­κή πα­ρά­δο­ση και ιστο­ρία.

H επί­σκε­ψη ολο­κλη­ρώ­θη­κε με το­πι­κές γεύ­σεις και με στιγ­μές χα­λά­ρω­σης και ψώνια στη Λι­βά­δια, συ­νο­δευό­με­να από βου­τιές στα κα­θα­ρά νερά και γλυ­κές απο­λαύ­σεις.

Ευ­χό­μα­στε του χρό­νου ο Άγιος Πα­ντε­λε­ή­μο­νας να μας έχει όλους καλά και να έχου­με τη χαρά να υπο­δε­χτού­με ξανά τους φί­λους μας από τη Νί­συ­ρο!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.