Επέστρεψε στην αρχική θέση του, για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αν η συμφωνία των Πρεσπών έλθει προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «για εμένα, όπως γνωρίζετε, η πάγια θέση μου είναι ότι δεν μπορώ να δεχτώ καμία συμφωνία η οποία περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και κάλεσα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Επισκέφθηκα τα φυλάκια, γιατί όπως δημόσια έχω πει – και το είπα και στους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους συνοριοφύλακες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια – μπορεί να είναι η τελευταία μου επίσκεψη.

Είναι δεδομένο ότι αν – ω μη γένοιτο – αυτή η συμφωνία φτάσει στη Βουλή, εγώ δεν θα συνεχίσω να είμαι Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ούτε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού».

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας είχε πει ότι θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση αν η συμφωνία ψηφιστεί από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

Ένα σχόλιο στο «Ακροβατικά» Καμμένου: “Παραιτούμαι αν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή” λέει τώρα

  1. Avatar Ο/Η gianis λέει:

    KAMENOS : TO PROH PARAITOYME, TO MESIMERI THA TO SKEFTO, TO BRADY H KAREKLA EINAI GLYKIA, TH NYKTA BRE DEN PNIGOSASTE POY THA PARETI8O GIA TH MAKEDONIA, EGO DEN PROKEITAI NA DO PALI KAREKLA STH ZOH MOY, GIAYTO DEN PARAITOYME.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ