Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χτες από κοινού, οι διοργανωτές της εκδήλωσης «SantaRunRhodes 2017» που πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ρόδο και θα γίνει την Τρίτη στις 26 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3μ.μ. στο μεγάλο συντριβάνι στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
Παρόντες στην συνέντευξη ήταν ο εκπρόσωπος της ‘Αγκαλιάς’ κ. Αυγερινός Αυγερινού, η δημοτική σύμβουλος και εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κα Φωτεινή Καράμπελα, ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΔ κ. Νίκος Παπασταματίου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.
Ο κ. Αυγερινού, υπογράμμισε ότι πέρσι καταγράφηκαν 1.500 συμμετοχές και η πρωτοβουλία, αγκαλιάστηκε τόσο από τους φορείς της Ρόδου όσο και από τον κόσμο που ήθελε να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘Φλόγα’, συγκεντρώνοντας το ποσό των 7.500 ευρώ. «Ευχαριστούμε και φέτος τους φορείς, την ΠΝΑΙ, τον Δήμο Ρόδου, τον ΔΟΠΑΡ, το ΕΒΕΔ, τον ΕΣΡ και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου που βοηθούν όλοι από κοινού την διοργάνωση, στηρίζοντας αυτό τον σκοπό».
Από το συντριβάνι στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, φορώντας στολή του Άη Βασίλη, με κεράσματα, κέφι και χορό, θα ξεκινήσει πορεία η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας με μια μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος ‘Onirama’.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις της κας Καράμπελα που τόνισε πως η Δημοτική Κοινότητα Ρόδου στηρίζει την προσπάθεια ως οικοδεσπότες και συνδιοργανωτές, καθώς και ο κ. Παπασταματίου που δήλωσε πως ‘το ΕΒΕΔ στηρίζει αυτή την διοργάνωση, αφού τα έσοδα θα προσφερθούν για φιλανθρωπικό σκοπό’.
Επιπλέον, ο κ. Εγγλέζος είπε πως η συμμετοχή έχει σημασία, τα χρήματα ‘πιάνουν τόπο’ και θα δοθεί μία άλλη αίσθηση στην πόλη, μέσα στο εορταστικό κλίμα.
Για την ‘Φλόγα’
Βασικός στόχος του Santa Run Rhodes είναι να υπενθυμίσει στην κοινωνία πως όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Και φέτος, μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα αποδοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και φυσικά και στη Ρόδο μας. Στη «Φλόγα» συμπαραστέκονται και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε και εμείς από αυτήν την προσπάθεια.
Συμμετοχή
Το κόστος συμμετοχής – δωρεάς στην εκδήλωση Santa Run ανέρχεται στο ποσό των 20€, ενώ για παιδιά 10 ετών και κάτω η συμμετοχή – δωρεά θα είναι 10€.
Η κάθε συμμετοχή-δωρεά συμπεριλαμβάνει:
• Στολή Άγιου Βασίλη
• Είσοδο και μια δωρεάν μπύρα στη συναυλία των Onirama (η μπύρα ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών)
• Δώρα και προσφορές χορηγών
Υπάρχουν και Οικογενειακά Πακέτα τα οποία αναφέρονται λεπτομερώς στο site www.santarunrhodes.gr
Γίνε Χορηγός
Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω του Santa Run! Γίνετε χορηγοί και προσφέρετε χαμόγελα!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χορηγίες καλέστε στο: 6946067377 (Μηνατσής Γιώργος).

Γίνε Εθελοντής
Μπορείτε να προσφέρετε…βοηθώντας την ομάδα του Santa Run Rhodes!
Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα γίνετε εθελοντές καλέστε στο: 6942840069 (Αυγερινού-Παναγιώτου Αυγερινός).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ