ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος οι διακοπές στη Ρωσία για τους Τούρκους στρατιωτικούς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ρωσία

Ο τουρ­κι­κός στρατός απα­γό­ρευσε στο προ­σω­πικό του να πηγαί­νει στη Ρωσία για δια­κο­πές, στο πλαίσιο της έντασης που έχει δημιουρ­γη­θεί μεταξύ των δύο χωρών μετά την κατάρ­ριψη ενός ρωσικού βομ­βαρ­δι­στι­κού από την τουρ­κική Πολε­μική Αερο­πο­ρία κοντά στη μεθόριο με τη Συρία.

Το γενικό επι­τε­λείο απα­γό­ρευσε τόσο στο προ­σω­πικό του όσο και στους σπου­δα­στές της στρα­τιω­τι­κής ακα­δη­μίας να πηγαί­νουν στη Ρωσία για δια­κο­πές για “προ­λη­πτι­κούς λόγους”, μετέ­δωσε σήμερα το πρα­κτο­ρείο ειδή­σεων Ανατολή.

Η Τουρκία και η Ρωσία διέρ­χο­νται τη χει­ρό­τερη κρίση στις σχέσεις τους μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, αφότου, στις 24 Νοεμ­βρίου, ένα ρωσικό πολε­μικό αερο­πλάνο καταρ­ρί­φθηκε από την τουρ­κική Πολε­μική Αερο­πο­ρία.

Από τότε η Ρωσία έχει ανα­κοι­νώ­σει αντί­ποινα σε βάρος της Τουρ­κίας τα οποία στο­χεύ­ουν κυρίως τους τομείς του του­ρι­σμού, της ενέρ­γειας, των κατα­σκευών και της γεωρ­γίας.

enikos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.