Αθλητικά

Φαβορί ο Φραγκάκης για Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ο Δημήτρης Φραγκάκης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.
Ο Χανιώτης πολιτευτής είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου αποτελεί στενό συνεργάτη από το 2005. Το όνομα του Παυσανία Παπανικολάου έπαιξε δυνατά για την θέση στην προηγούμενες ημέρες, ωστόσο ο πρωθυπουργός προτίμησε έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του που δεν είχε μέχρι τώρα καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.
Ο Δημήτρης Φραγκάκης είναι γενικός γραμματέας στον Δήμο Χανίων, έχει γεννηθεί το 1972 στην Κρήτη, όπου και μεγάλωσε, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Σχολή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην ανάπτυξη των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Παράλληλα κατέχει πτυχίο Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ως συνεργάτης ερευνών στο Διπλωματικό Αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών, ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» και ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή και ως σύμβουλος του τότε υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τέλος, έχει εξειδικευτεί σε ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής και πράσινης οικονομίας, ενώ έχει συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες ως εξωτερικός σύμβουλος εταιρικής στρατηγικής επικοινωνίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου