Πολιτιστικά

Ο Λαμπρος Φισφής στη Ρόδο στις 21 Σεπτεμβρίου

ΦΙΣΦΙΣ Λ
Σύνοψη
  • Ο Λάμπρος αναλύει με αυτοσαρκασμό την καθημερινότητα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα παρέας στις παραστάσεις του.
  • Με 15 χρόνια εμπειρίας στο stand up comedy, έχει παρουσιάσει sold out shows σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και των Η.Π.Α.
  • Η best of παράστασή του «Αυτά Είναι» είναι η μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση στην Ελλάδα, με κοινό 5.000 ατόμων.
  • Εκτός από τις παραστάσεις του, είναι δημιουργός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών και ιδρυτής του Athens Comedy Festival.

Ο μονόλογος που βάζει όπως πάντα στο μικροσκόπιο τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μας ενώνουν. Για μιάμιση ώρα ο Λάμπρος υπεραναλύει τη ζωή, αυτοσαρκάζει όλη του την ύπαρξη, παραπονιέται για σχεδόν τα πάντα, και μετά παραπονιέται και για τα υπόλοιπα. Με τον καταιγιστικό ρυθμό του και την επικοινωνία που έχει με το κοινό, ο Λάμπρος δημιουργεί σε κάθε παράσταση μία παρέα που ζει μόνο για εκείνη τη βραδιά.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο stand up comedy, 40 χρόνια στην ζωή, 10 χρόνια γάμου, 8 χρόνια ως γονιός και με μια ψυχή 80 ετών ο Λάμπρος Βρίσκει την κρυμμένη κωμωδία σε ό,τι μας περιβάλλει. Οι γάμοι σε παρεκκλήσια, τα περίεργα ονόματα παιδιών, τα στάδια καυγάδων σε μία σχέση, ο μαζοχισμός του κάμπινγκ, η τρέλα του πρωινού μπουφέ, η θέση της Ελλάδας, οι κουλές επιστημονικές έρευνες, η ζωή των γονιών που δεν έχουν ζωή αλλά έχουν παιδιά, τα κουλά κάθε δίαιτας, το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40 και άλλα τέτοια θέματα μηδαμινής σημασίας που τον απασχολούν και για κάποιο λόγο θεωρεί ότι πρέπει να απασχολούν και εσάς.

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο:
Ξεκίνησε το stand up comedy στην Όλλανδία πριν από περίπου 15 χρόνια. Έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows («Να ένας Σοφός», «Δες το Θετικό» και «Να το Φως») που έχουν γίνει sold out όπου και αν έχουν παιχτεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αυστραλία, Καναδά και Η.Π.Α.  Η best of παράστασή του «Αυτά Είναι» που παρουσιάστηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου αποτελεί τη μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με κοινό 5.000 ατόμων.

Είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show «ΟΚάψε το Σενάριο», ο σεναριογράφος των σειρών «Έχω παιδιά» και «Η Γενιά των 592 ευρώ», ο παρουσιαστής του comedy panel show «οι 100», του talk show «Βραδινές Ιστορίες» αλλά και του «Big Talk» και «Small Talk» του YouTube.  Μεταξύ άλλων διατηρεί το εβδομαδιαίο podcast «Αυτά Είναι» και είναι ιδρυτής-καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του «Αthens Comedy Festival».

Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου 21:00
με εισιτήρια από 15 €
On line rodos.live
πληροφορίες /κρατήσεις Ειρήνη 6979746110
διοργάνωση/παραγωγή Fantasia production/Δημήτριος Μίχαλος
https://www.facebook.com/rhodessummerfestival/
fantasia.gr@gmail.com

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.