Ειδήσεις

Πρόταση για παράταση της αποχής των δικηγόρων

δικηγόρος

Ενόψει των εξελίξεων στο ασφαλιστικό προνομοσχέδιο, το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Βασίλη Αλεξανδρή, να προτείνει στην επικείμενη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων, την ερχόμενη Πέμπτη 14/4/2016, την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων έως τις 22 Απριλίου 2016.

Αλλαγές στο προεδρείο του ΔΣΑ

Ακόμη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στο πλαίσιο της εναλλαγής των θέσεων στο προεδρείο του ΔΣΑ, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, εξέλεξε νέο αντιπρόεδρο τον έως σήμερα σύμβουλο Θωμά Καμενόπουλο, στην θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Μπουλούκου.

Τέλος, εξέλεξε νέα γενική γραμματέα του ΔΣΑ την Χριστίνα Τσαγκλή, στην θέση της παραιτηθείσης Χριστίνας Κουντούρη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.