Περιοδεία στη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου του 2017 ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο των επισκέψεων του στα χωριά της Ρόδου, για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και για τον προγραμματισμό ολοκληρωμένων παρεμβάσεων, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ο Κος Χατζηδιάκος μετά την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας στο μοναστήρι της Παναγιάς Υψενής στη Λάρδο, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ Κύριλλος, επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Λάδρου το χώρο που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί ο νέος Βιολογικός Σταθμός, που θα εξυπηρετεί την ευρύτερη τουριστική περιοχή, παρουσία του Προέδρου κου Δημήτρη Παπαδημητρίου. Η εκπόνηση της μελέτης έχει ανατεθεί σε ιδιώτη, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Μαΐου του τρέχοντος έτους. Η χρηματοδότηση θα γίνει από το ΕΣΠΑ.
Στη συνέχεια ο κος Χατζηδιάκος επιθεώρησε τα αντλιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή της Λίνδου, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κου Γιάννη Περδίκη και του Προέδρου της Κοινότητας κου Γιώργου Ελευθερίου.
Ο κος Δήμαρχος είδε ακόμη, την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στην τοπική Κοινότητα Πυλώνας, το γήπεδο 5Χ5, όπως και στο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο οι Τεχνικές Υπηρεσίες, αναμένεται άμεσα να πραγματοποιήσουν άμεσα παρέμβαση αποκαταστάσεων.
Τελευταίος Σταθμός της περιοδείας του κου Χατζηδιάκου, μετά την σύντομη επίσκεψη του στην τοπική Κοινότητα Καλάθου παρουσία του Προέδρου Γιώργου Φάκκα, ήταν το υπό ανέγερση Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου τρακοσίων (300) μαθητών στην περιοχή Λειβάδας, το γήπεδο 9Χ9 όπως και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κου Στέργου Παρδαλού και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου κου Αργύρη Αργυρού, ο κος Χατζηδιάκος συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στα υπό κατασκευή έργα, όπως και την προοπτική δημιουργίας ισόπεδου κόμβου, που θα διευκολύνει την πρόσβαση από την Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, στην περιοχή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ