Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου μέλος της ΟΓΕ, σε συνεργασία με την Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης, συγκεντρώνει αναγκαία είδη για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο των παλιών Σφαγείων.
Τα είδη που προτείνονται είναι : Κάλτσες, χοντρά καλτσόν, κασκόλ, γάντια, μπουφάν, παπούτσια και ρούχα ζεστά.
Επίσης αναγκαία είναι και τα είδη ατομικής υγιεινής όπως : Μωρομάντιλα, πάνες (Νο 2 και πάνω), σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
Όσοι και όσες επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο από τα παραπάνω είδη, θα βρισκόμαστε στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη και τις ώρες : 10:00-12:00 το πρωί και 5:30-7-30 το απόγευμα.
H Διοικούσα Επιτροπή
της Ομάδας Γυναικών Ρόδου
μέλους της Ο.Γ.Ε.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.