Ειδήσεις

Η Τήλος ευχαριστεί την “Ανοιχτή Αγκαλιά”

Η Δήμαρχος Τήλου θα ήθελε να εκφράσει εκ μέρους όλων των κατοίκων του νησιού της Τήλου τις θερμές ευχαριστίες της προς τα μέλη του Δ.Σ του ΜΚΟ ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του κα Βλάχου Γιολάντα για την ΔΩΡΕΑ του αναλυτή αίματος προς το Ιατρείου της Τήλου.

Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» για ακόμη μια φορά δείχνει το πόσο κοντά είναι στα ακριτικά νησιά και με την Δωρεά τους καλύπτουν ένα μεγάλο κενό στο τοπικό Ιατρείο μας. Με τον αναλυτή αίματος οι κάτοικοι θα μπορούν να κάνουν άμεσα γενικές εξετάσεις αίματος ενώ ταυτόχρονα θα βοηθηθούν και οι υπηρετούντες ιατροί στο έργο που επιτελούν στο ακριτικό νησί μας.

Να θυμίσουμε ότι ομάδα εθελοντών γιατρών και νοσηλευτών βρέθηκαν για 24η συνεχή χρονιά κοντά στους κατοίκους του ακριτικού νησιού της Τήλου από 2 έως 5 Απριλίου 2017 Εξέτασαν όλα τα παιδιά του νησιού αλλά και 33 παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στο νησί μας ενώ οι συνολικές πράξεις ανήλθαν στα 534 άτομα .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» που μας αγκαλιάζει και μας στηρίζει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και ελπίζουμε η ανιδιοτελή προσφορά της να συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Πραγματικά όλοι σας είστε αξιέπαινοι για το έργο που επιτελείτε.η

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου