Αθλητικά

Κάδμος και Κ.Ε.Ι.Ρ. στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας θα λάβει χώρα στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 12.00, με θέματα:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, Ισολογισμός & Αποτελέσματα Χρήσεως ΕΟΙ από 1.1.2019 έως 31.12.2019, Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από πάσης ευθύνης
  3. Προϋπολογισμός ΕΟΙ έτους 2020
  4. Διαγραφή σωματείων μελών, σύμφωνα με το Νόμο & το Καταστατικό της ΕΟΙ
  5. Ορισμός τριμελούς επιτροπής θεώρησης βιβλίων πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων ΕΟΙ.

Δικαίωμα ψήφου στη γενική συνέλευση, όπου θα δώσουν και το «παρών», έχουν τα σωματεία Κάδμος και Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου.

Η Συνέλευση θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρευρίσκονται το ½ συν ένας τουλάχιστον από το σύνολο των αντιπροσώπων των Σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου (Άρθρο 7 παρ.6). Δικαίωμα συμμετοχής, κατά το Άρθρο 7 παρ.11 του Καταστατικού, έχουν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Δικαστικής Επιτροπής και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, με δικαίωμα λόγου.

Κατά το Άρθρο 8, παρ. 6 του Καταστατικού, τα Σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν στην Ε.Ο.Ι. τους αντιπροσώπους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς εγγράφως πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, με σχετική εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα του Δ.Σ. του Σωματείου, μαζί με Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 θεωρημένης της υπογραφής των αντιπροσώπων υπό της αστυνομικής αρχής ότι δεν συντρέχει εις το πρόσωπο τους κανένα από τα κωλύματα που προβλέπει ο Ν. 2725/99 ως ούτος ισχύει και το Άρθρο 8, παρ. 7 του Καταστατικού της Ε.Ο.Ι. και ότι οι αντιπρόσωποι αυτοί είναι μέλη του σωματείου και έχουν αποκτήσει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Τα ανωτέρω πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Ο.Ι. έως την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, για τον έγκαιρο έλεγχο της νομιμότητάς τους, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι., (Άρθρο 7 παρ.8). Σε περίπτωση όπου δεν υπάρξει η κατ΄ άρθρον 7 παρ. 6 του Καταστατικού απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 12.00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου