Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Καμίτσης: Η περιβαλλοντική δράση δεν είναι μια σκέψη…. είναι τρόπος σκέψης

Ο επιμελητηριακός σύμβουλος Γ. Καμίτσης, δίνει το παράδειγμα του ενεργού πολίτη σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.

Προσφάτως, βρέθηκε στην Κάσο για επαγγελματικούς λόγους, με αφορμή το κάλεσμα για την αποτύπωση ενός ανεμόμυλου. Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ως ενεργός πολίτης-εθελοντής αξιοποίησε  τον ελεύθερο χρόνο του για την καθαρισμό μιας ακτής, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι «η περιβαλλοντική δράση δεν είναι μια σκέψη…. είναι τρόπος σκέψης», αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για την οικολογία και τον εθελοντισμό.

«Η τέχνη ταξιδεύει και έτσι βρέθηκα για λίγες ώρες στην Κάσο για την αποτύπωση ενός ανεμόμυλου. Είχα περιέργεια να δω με τα μάτια μου σε τι κατάσταση ήταν η βραχώδης ακτή. Όπως παντού διάφορα πλαστικά έκαναν ηλιοθεραπεία αναμένοντας ένα χέρι να τα συλλέξει. Χαίρομαι διότι αξιοποίησα με ωφέλιμο τρόπο 90 λεπτά της ώρας και γέμισα 4 μεγάλους σάκους 120χ80 εκατοστά. Οι τρεις  σάκοι  με καθαρά πλαστικά για ανακύκλωση και ένας πλήρης με  διάφορα αντικείμενα. Η περιβαλλοντική δράση δεν είναι μια σκέψη…. είναι τρόπος σκέψης .

Για την ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ

Γιώργος Καμίτσης»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου