Τοπικές Ειδήσεις

Εντοπισμός 24 ατόμων και μιας σορού άντρα στην Τήλο

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Τις πρωινές ώρες χτες, η Λιμενική Αρχή της Τήλου ενημερώθηκε για την ύπαρξη αλλοδαπών σε βραχώδες σημείο, απέναντι από την παραλιακή περιοχή “ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΕΡΟ” της Τήλου.

Στο σημείο μετέβη το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΗΡΙΝΝΑ” Ν.Ρ. 328, με επιβαίνοντες στελέχη ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία εντόπισαν και περισυνέλλεξαν από την προαναφερθείσα περιοχή 24 άτομα (15 άντρες, 01 γυναίκα και 08 ανήλικα) και έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι Λιβαδιών της Τήλου. Ο άντρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διακομίστηκε στο Ιατρείο Λιβαδιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή της Τήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 18χρονος εκ των αλλοδαπών, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τους διασωθέντες ως ο χειριστής της λέμβου, ενώ η λέμβος στην οποία επέβαιναν καταστράφηκε.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.