Τοπικές Ειδήσεις

Θύμα αδίστακτου αλλοδαπού ένας Ροδίτης – Tον χώρισε από τη σύζυγό του και τώρα απειλεί τη ζωή του!

Θύμα ενός αδίστακτου αλλοδαπού, που όχι μόνο συνήψε σχέση με την σύζυγό του και τον απομάκρυνε από τα παιδιά του αλλά και απειλεί την ζωή του με μηνύματα αλλά και με φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος κραδαίνοντας πιστόλια, φέρεται να έχει πέσει ένας ημεδαπός, κάτοικος Ρόδου, που χθες υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Όπως εκθέτει στην αναφορά του, κατά τη διάρκεια του έτους 2018 η οικογενειακή του ζωή διαταράχθηκε διότι η αλλοδαπή σύζυγός του είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με τον μηνυόμενο. Όταν το καλοκαίρι του έτους 2018 της αποκάλυψε ότι γνώριζε το γεγονός αυτό, αυτή δεν το αρνήθηκε αλλά παραδέχθηκε ότι ήταν αλήθεια με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους κυριολεκτικά να νεκρωθούν.
Ενώ όμως της πρότεινε και συμφώνησαν να λύσουν τον γάμο τους με συναινετικό διαζύγιο, την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας του προσώπου των ανηλίκων παιδιών τους σε εκείνον και τον τρόπο επικοινωνίας της με αυτά και ανέθεσαν σε δικηγόρους την διεκπεραίωση της υπόθεσης, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, έφυγε κρυφά, εγκατέλειψε τα τέκνα τους και μετοίκισε στην Αλβανία ή κάπου αλλού, που ο ίδιος δεν γνωρίζει, χωρίς να ενδιαφέρεται και να επικοινωνεί με τα παιδιά.
Απο την 10η Μαρτίου 2019, δέχεται όπως καταγγέλλει απειλές για την ζωή του, από τον μηνυόμενο με ηχογραφημένα μηνύματα στην εφαρμογή “whats up”.
Από την 3η Μαΐου 2019 έως την 7η Μαΐου 2019 δέχθηκε, όπως υποστηρίζει, σωρεία υβριστικών και απειλητικών φωνητικών μηνυμάτων στο κινητό του τηλέφωνο μέσω της προαναφερόμενης εφαρμογής και συγκεκριμένα 12 μηνύματα το περιεχόμενο των οποίων έχει κοινοποιήσει με αναφορά του στον Εισαγγελέα.
Τέλος του απέστειλε 3 φωτογραφίες η πρώτη εκ των οποίων εμφανίζει αυτόν και την σύζυγό του, η δεύτερη την σύζυγό του και η τρίτη τον ίδιο με δύο πιστόλια και σαφώς απειλητική και επιθετική διάθεση.
Στις 17 Απριλίου 2019 στο χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου και περίπου στις 9 το βράδυ τον πλησίασαν δύο άτομα με εμφανή προφορά και γνωρίσματα αλβανικής καταγωγής, των οποίων τα στοιχεία δυστυχώς δεν γνωρίζει και με ακραία απειλητικό τρόπο του συνέστησαν να μην ενοχλήσει ξανά την σύζυγό του διότι διαφορετικά θα τον «τακτοποιούσαν» και αφού του είπαν ότι αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση που του απευθύνουν, αποχώρησαν απωθώντας τον.
Ακόμα δέχθηκε, την ίδια περίοδο, σωρεία τηλεφωνικών απειλών για την ζωή του απο άγνωστους σε εκείνον χρήστες τηλεφωνικών γραμμών.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Κυπραίος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου