Τοπικές Ειδήσεις

Παραχώρηση 3 καταστημάτων για την λειτουργία Δημοτικού Ιατρείου – Κοινωνικού Φαρμακείου

Σε συνέχεια επίμονων ενεργειών μας, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με απόφαση του Υπουργού κ. Χατζηδάκη, υπέγραψε την δωρεάν παραχώρηση χρήσης, με την μορφή χρησιδανείου, τριών (3) καταστημάτων του οικισμού εργατικών κατοικιών «ΡΟΔΟΣ ΙVα», ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ (τ.ΟΕΚ), στο Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου, για την λειτουργία Δημοτικού Ιατρείου – Κοινωνικού Φαρμακείου.

Μια εκκρεμότητα αρκετών ετών έλαβε τέλος και δίνεται η δυνατότητα στο Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας να αναπτύξει περαιτέρω την Δομή του Κοινωνικού Ιατρείου και του Δημοτικού Ιατρείου της οδού Βεργίνας (Κάτω Ροδίνι).

Με συνέπεια και προγραμματισμό, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την κοινωνική πρόνοια, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου