ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 07-07-2018 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη­σαν στη Δημο­τική Ενότητα Αφάντου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρχαγ­γέ­λου, δύο ημε­δα­ποί ηλικίας 36 και 49 ετών (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι ασκού­σαν υπαί­θριο εμπόριο βιο­μη­χα­νι­κών προ­ϊ­ό­ντων χωρίς άδεια αρμό­διας αρχής.
Την 08-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη στον Αρχάγ­γελο Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρχαγ­γέ­λου, 27χρονος ημε­δα­πός, ο οποίος λει­τουρ­γούσε κατά­στημα υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος ανα­πα­ρά­γο­ντας μουσική πάνω από τα επι­τρε­πό­μενα όρια ήχου.
Την 08-07-2018 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ρόδου, δύο αλλο­δα­ποί ηλικίας 26 και 31 ετών και 37χρονος ημε­δα­πός, οι οποίοι εκτε­λού­σαν παρά­νο­μες οικο­δο­μι­κές εργα­σίες.

Την 07-07-2018 το από­γευμα συνε­λή­φθη στην Κάλυμνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, 39χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε μικρο­πο­σό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.