Τοπικές Ειδήσεις

Β. Καλοπήτας: Ο Ήλιος ανατέλλει ξανά!

Η μαζική συμμετοχή των Δωδεκανήσιων στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ενδυνάμωσε την ελπίδα και απέδειξε ότι ο ήλιος ανατέλλει ξανά.

Η αθρόα προσέλευση των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον των μελών μας για συμμετοχή στις κομματικές οργανώνεις, δείχνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στις ρίζες του και την ιδρυτική αρχή της δημοκρατικής διαδικασίας, για να αναγεννηθεί και να ενισχύσει τους δεσμούς του με την κοινωνία.

Το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα ανοικτό, με ανοικτές διαδικασίες, προσηλωμένο στις αξίες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας επιστρέφει ενωμένο για να δώσει απαντήσεις σε όλες τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Με το βλέμμα στραμμένο στο Συνέδριό μας, έπειτα από την θριαμβευτική επικράτηση του ονόματος ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και της επαναφοράς του ιστορικού συμβόλου του ΠΑΣΟΚ, του πράσινου ήλιου, επέστρεψαν οι προσδοκίες, όπως είπε και ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, για να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.

Ο ήλιος ανατέλλει ξανά, αλλά για να γυρίσει θέλει δουλειά πολλή και συμπόρευση με όλες τις δυνάμεις, τις γενιές και τις τάσεις. Η ενδυνάμωση των δεσμών με τη βάση μας, είναι η δύναμή μας για τις κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας. Και είμαστε αποφασισμένοι να τις κερδίσουμε. Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου