Επιστολή με την οποία θα ζητήσει παρέμβαση της Κομισιόν στο ζήτημα της εκτίναξης των τιμών χονδρικής στο ηλεκτρικό ρεύμα θα στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος σήμερα (8.9.24).
«Δεν θα πληρώσει ο Έλληνας καταναλωτής τις στρεβλώσεις του συστήματος στην ανατολική Ευρώπη», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το ηλεκτρικό ρεύμα.
Αφορμή της δήλωσης Μητσοτάκη ήταν η εκτίναξη των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος στην χονδρική αγορά μετά τον Ιούλιο στην Ελλάδα και σε άλλες βαλκανικές χώρες, λόγω της αυξημένης ζήτησης που έφερε ο καύσωνας και η καταστροφή ενεργειακών δομών στην Ουκρανία.
Πηγή: newsit.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.