ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη στην Κω 29χρονος για κατοχή ηρωίνης‏

news room 1 λεπτό ανάγνωση
χειροπέδες

Επι­πλέον σε βάρος του εκκρε­μούσε ένταλμα σύλ­λη­ψης για υπόθεση ναρ­κω­τι­κών

Συνε­λή­φθη χθες (07.04.2016) το από­γευμα στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, 29χρονος ημε­δα­πός, γιατί κατείχε 40 γραμ­μά­ρια ηρωίνης, τα οποία κατα­σχέ­θη­καν.

Επι­πλέον, σε βάρος του εκκρε­μούσε ένταλμα σύλ­λη­ψης της κας Ανα­κρί­τριας Πρω­το­δι­κών Κω, για παρα­βί­αση περιο­ρι­στι­κών όρων που του είχαν επι­βλη­θεί σχετικά με δια­κί­νηση ναρ­κω­τι­κών ουσιών (Σχετικό το από 26-02-2015 Δελτίο Τύπου της Υπη­ρε­σίας μας).

 

Ο συλ­λη­φθείς οδη­γεί­ται σήμερα στην κα. Εισαγ­γε­λέα Πρω­το­δι­κών Κω.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.