Τοπικές Ειδήσεις

Ιατροί του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ: Ικανοποίηση για την ανακοίνωση νέου Νοσοκομείου- Απογοήτευση για την μη παρουσία μας στη σύσκεψη

Ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Ιατρών του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ εκφράζει την ικανοποίησή του για την επίσημη ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό της ανέγερσης νέου νοσοκομείου.

Θελουμε να πιστεύουμε ότι έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες μέριμνες τόσο σε ότι αφορά το χρόνο περάτωσης και χρηματοδότησης αλλά κυρίως σε σχέση με την επαρκή του στελέχωση, όσο και για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που θα οδηγήσει σε άμεση επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης της υφιστάμενης υγειονομικής δομής .

Οφείλουμε ωστόσο χωρίς διάθεση μεμψιμοιρίας να καταθέσουμε την εύλογη απορία και απογοήτευσή μας, καθώς για άλλη μια φορά η παρουσία εκπροσώπου των Ιατρων του νοσοκομείου μας σε μια τέτοια μείζονος σημασίας σύσκεψη κρίθηκε, με την πιο καλοπροαίρετη ερμηνεία, περιττή.

 

Η Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας

Κ. Γαβαλά                                   Γ. Σανιδάς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου