Ακόμα ένα βήμα για την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι, προκειμένου να παραδοθεί για χρήση στις ομάδες του νησιού μας, έγινε σήμερα.
Στο νέο ενωσιακό γήπεδο τοποθετήθηκαν τα προκατασκευασμένα αποδυτήρια, τα οποία θα εξυπηρετήσουν τους συλλόγους στις προπονήσεις τους, όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΔ με την ακόλουθη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της:
«Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι, το οποίο κατασκευάζεται από την ΕΠΣΔ, μέσω του προγράμματος LEADER. Σήμερα Παρασκευή 07/04/2017, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των προκατασκευασμένων αποδυτηρίων. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο για να διατεθεί προς χρήση στα σωματεία της δύναμής μας».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι εργασίες που έχουν απομείνει αφορούν το στρώσιμο του καουτσούκ και της άμμου στο γήπεδο, όπως και η ολοκλήρωση της τοποθέτησης της περίφραξης.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το νέο ενωσιακό γήπεδο αναμένεται να παραδοθεί για χρήση στις ομάδες προς το τέλος Απριλίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ