Τοπικές Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου.

Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και με πολυπληθή παρουσία Εφέδρων Αξιωματικών με τις οικογένειες τους ,την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2020 , η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου.

Στην κατάμεστη από τους προσκεκλημένους αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου, παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση μας ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος ο οποίος και ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδεκανήσου , ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Διοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (Α.Σ.Δ.Ε.Ν) Αντιστράτηγος Δημητρόπουλος Γεώργιος , ο Διοικητής της 95 Α.Δ.Τ.Ε Υποστράτηγος Φλάρης Νικόλαος και το επιτελείο του Σχηματισμού, ο εκπρόσωπος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου κ.

Κανάρης Ιωάννης ,η Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιατρίδη Μίκα , ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος Γεώργιος συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους, ο Αστυνομικός Διευθυντής, εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Πάππου. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των αποστράτων Αξιωματικών και του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου κ. Πολύβιος Δ. Παυλίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του Συνδέσμου και διαβεβαίωσε ότι οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Νομού Δωδεκανήσου είναι πάντα έτοιμοι ,εάν και όποτε χρειαστεί, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα μας και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλου του Διοικητικού συμβουλίου όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών στο Στράτευμα και την κοινωνία. Στην συνέχεια απέδωσε στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδεκανήσου κ. Πολύβιο Δ. Παυλίδη το Έμβλημα του Γ.Ε.Σ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Δωδ/σου με απόφαση του τίμησε τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Φίλια, Έφεδρο Λοχαγό Τεθωρακισμένων , για την προσφορά του και την παρακαταθήκη του στο Εφεδρικό Κίνημα. Την τιμητική πλακέτα απέδωσε στην σύζυγο του ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ

Τιμήθηκαν για την συμμετοχή τους στις παρέλασεις Εφ. Ανθυπολοχαγοί, μέλη του ΣΕΑΝ Δω/σου και η Κα Κατερίνα Φρόνα για την προσφορά της στο στράτευμα και στη κοινωνία. Τιμητικές πλακέτες αποδόθηκαν στον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. ,στον Διοικητή Α.Σ.Δ.Ε.Ν. και στον Διοικητή 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πολύβιος Δ. Παυλίδης             Γεώργιος Θ. Γεωργαλλής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου