ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου.

news room 2 λεπτά ανάγνωση
900

Πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε σε εξαι­ρε­τικό κλίμα και με πολυ­πληθή παρου­σία Εφέδρων Αξιω­μα­τι­κών με τις οικο­γέ­νειες τους ,την Παρα­σκευή 11 Ιανουα­ρίου 2020 , η κοπή της Βασι­λό­πι­τας του Συν­δέ­σμου Εφέδρων Αξιω­μα­τι­κών Νομού Δωδε­κα­νή­σου.

Στην κατά­με­στη από τους προ­σκε­κλη­μέ­νους αίθουσα εκδη­λώ­σεων της Λέσχης Αξιω­μα­τι­κών Φρουράς Ρόδου, παρα­βρέ­θη­καν και τίμησαν την εκδή­λωση μας ο σεβα­σμιό­τα­τος Μητρο­πο­λί­της Ρόδου κ.κ. Κύριλ­λος ο οποίος και ευλό­γησε την Βασι­λό­πιτα του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδε­κα­νή­σου , ο Αρχηγός του Γενικού Επι­τε­λείου Στρατού (Γ.Ε.Σ) Αντι­στρά­τη­γος Γεώρ­γιος Καμπάς, ο Διοι­κη­τής της Ανω­τά­της Στρα­τιω­τι­κής Διοί­κη­σης Εσω­τε­ρι­κού και Νήσων (Α.Σ.Δ.Ε.Ν) Αντι­στρά­τη­γος Δημη­τρό­που­λος Γεώρ­γιος , ο Διοι­κη­τής της 95 Α.Δ.Τ.Ε Υπο­στρά­τη­γος Φλάρης Νικό­λαος και το επι­τε­λείο του Σχη­μα­τι­σμού, ο εκπρό­σω­πος της Ανώ­τα­της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δίας Εφέδρων Αξιω­μα­τι­κών και μέλος του Κεντρι­κού Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου κ.

Κανάρης Ιωάννης ,η Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου κ. Ιατρίδη Μίκα , ο Περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζη­μάρ­κος Γεώρ­γιος συνο­δευό­με­νος από περι­φε­ρεια­κούς συμ­βού­λους, ο Αστυ­νο­μι­κός Διευ­θυ­ντής, εκπρό­σω­ποι της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας, του Πολε­μι­κού Ναυ­τι­κού, του Λιμε­νι­κού Σώματος , ο Πρό­ε­δρος του Επι­με­λη­τη­ρίου Δωδε­κα­νή­σου κ. Ιωάννης Πάππου. Παρό­ντες ήταν εκπρό­σω­ποι των απο­στρά­των Αξιω­μα­τι­κών και του Συν­δέ­σμου Εφέδρων Κατα­δρο­μέων και Ιερο­λο­χι­τών Δωδε­κα­νή­σου.

Ο Πρό­ε­δρος του Συν­δέ­σμου Εφέδρων Αξιω­μα­τι­κών Νομού Δωδε­κα­νή­σου κ. Πολύ­βιος Δ. Παυ­λί­δης στην ομιλία του ανα­φέρ­θηκε στην πλούσια δράση του Συν­δέ­σμου και δια­βε­βαί­ωσε ότι οι Έφεδροι Αξιω­μα­τι­κοί του Νομού Δωδε­κα­νή­σου είναι πάντα έτοιμοι ,εάν και όποτε χρεια­στεί, να προ­σφέ­ρουν τις υπη­ρε­σίες τους στην Πατρίδα μας και ευχα­ρί­στησε θερμά εκ μέρους όλου του Διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου όσους τίμησαν με την παρου­σία τους την εκδή­λωση.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επι­τε­λείου Στρατού Αντι­στρά­τη­γος Γεώρ­γιος Καμπάς ανα­φέρ­θηκε με θερμά λόγια για την προ­σφορά των Εφέδρων Αξιω­μα­τι­κών στο Στρά­τευμα και την κοι­νω­νία. Στην συνέ­χεια απέδωσε στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδε­κα­νή­σου κ. Πολύβιο Δ. Παυλίδη το Έμβλημα του Γ.Ε.Σ

Το Διοι­κη­τικό Συμ­βού­λιο του ΣΕΑΝ Δωδ/σου με απόφαση του τίμησε τον αεί­μνη­στο Κων­στα­ντίνο Φίλια, Έφεδρο Λοχαγό Τεθω­ρα­κι­σμέ­νων , για την προ­σφορά του και την παρα­κα­τα­θήκη του στο Εφε­δρικό Κίνημα. Την τιμη­τική πλακέτα απέδωσε στην σύζυγο του ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ

Τιμή­θη­καν για την συμ­με­τοχή τους στις παρέ­λα­σεις Εφ. Ανθυ­πο­λο­χα­γοί, μέλη του ΣΕΑΝ Δω/σου και η Κα Κατε­ρίνα Φρόνα για την προ­σφορά της στο στρά­τευμα και στη κοι­νω­νία. Τιμη­τι­κές πλα­κέ­τες απο­δό­θη­καν στον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. ,στον Διοι­κητή Α.Σ.Δ.Ε.Ν. και στον Διοι­κητή 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πολύ­βιος Δ. Παυ­λί­δης             Γεώρ­γιος Θ. Γεωρ­γαλ­λής

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.