Με μεγάλη αγανάκτηση παρακολουθήσαμε το νέο τηλεοπτικό παραλήρημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ Πάνου Καμμένου να στοχοποιεί αστυνομικούς ως δήθεν συνεργούς κυκλωμάτων μαύρου χρήματος σε βάρος προσφύγων στην Κω.

Δυστυχώς δεν εκπλαγήκαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καμμενος στοχοποιεί αστυνομικούς επιχειρώντας να καλύψει τις ευθύνες του για την κατάσταση που επικρατεί στην Κω και αποτελεί αποτελέσμα της πολιτικής που ασκείται. Η εμπάθεια του και η τακτική του είναι γνωστή. Είναι όμως τραγικό να στοχοποιούνται και να συκοφαντούνται συνεχώς αστυνομικοί ακριβώς την ώρα που υπερβάλουν εαυτόν ώστε να ανταποκριθούν στο καθήκον που τους επιβάλλει η πατρίδα και οι αποφάσεις της υπηρεσίας.

Ας σταματήσει επιτέλους ο κ Καμμένος να λασπολογεί σε βάρος μας, γιατί πλέον δεν ανεχόμαστε να είμαστε ο “εύκολος στόχος”. Ας καταφύγει ο ίδιος στον Εισαγγελέα αν όσα ισχυρίζεται σε βάρος “Αστυνομικού διευθυντή” είναι αλήθεια. Αλλιώς ας σωπάσει κι ας ασχοληθεί με τα προβλήματα των νησιωτών. Ας μας αφήσει έξω από την κόντρα που ξεκίνησε με τους πολίτες της Κω.

Ως Αστυνομικοί δεν θα δεχτούμε αλλά πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας. Το οφείλουμε στις οικογένειες μας.

Καλούμε την φυσική ηγεσία μας να συμπαρασταθεί, να προστατέψει στοιχειωδώς το κύρος της Αστυνομίας και τις προσωπικότητες μας.

Τον κ Καμμένο ας τον μαζέψουν οι συνάδελφοι του Υπουργοί και βουλευτές. Αν δεν το κάνουν θα βρεθούν υπόλογοι, ο κ. Καμμένος στην Δικαιοσύνη αλλά και όλοι μαζί στην Ιστορία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ