Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του ΔΙ.ΑΣ., εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες της για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου, όπου ο Κώοι γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά:
«Κύριοι,
Τολμήσαμε ένα μεγάλο εγχείρημα με πολύ ρίσκο και μεγάλο κόστος, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει το κάτι παραπάνω επιτέλους στην περιοχή μας, και θα το κάνει όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θα το αξίζει.
Και το κόστος είναι μεγάλο γιατί εμείς δεν έχουμε τις γνωριμίες, τις χορηγίες και τα μηδαμινά ταξίδια άλλων ομάδων. Αυτή την προσπάθεια όμως, κάποια φυντάνια σας που εξακολουθούν να λερώνουν το χώρο, δεν τη σέβονται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προχθεσινό (σ.σ. Σάββατο) παιχνίδι μας στον Αρχάγγελο, όπου οι εργολάβοι, νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου, πήραν τη δουλειά ξεκοπή και την έφεραν είς πέρας.
Έκοψαν υποσχόμενη επίθεσή μας με ανύπαρκτο οφσάιντ, δεν έδωσαν καταφανέστατο πέναλτι, ακύρωσαν γκολ αφού το μέτρησαν αρχικά χωρίς λόγο και απέβαλαν ποδοσφαιριστή μας που έκανε φάουλ εκτός περιοχής και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς γιατί λέει ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο αντίπαλος.
Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο γιατί θα μας έβγαζαν τρελούς.
Κύριοι, εμείς θα προστατεύσουμε την ομάδα με όλα τα θεμιτά μέσα που μπορούμε. Το βίντεο του αγώνα και μαρτυρίες φιλάθλων από τους εργολάβους την ώρα των φάσεων, θα πάει εκεί που πρέπει, όχι για να κερδίσει κάτι η ομάδα από αυτό, αλλά για να φύγουν οι ανίδεοι και οι εργολάβοι που κυκλοφορούν.
Γιατί τα τελευταία χρόνια είμαστε θεατές ενός ασανσέρ που πάει κι έρχεται γιατί έτσι πρέπει. Επειδή όμως κάποια στιγμή θα χαλάσει, εμείς προτιμούμε το ανέβα-κατέβα από τις σκάλες.
Κοπιαστικό μεν, σίγουρο και καθαρό δε…».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ