Ειδήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, η ιδιαίτερα συγκινητική τελετή παράδοσης της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την απερχόμενη Πρυτανική Αρχή και της ανάληψής της από τη νέα.

Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ανέλαβε για την περίοδο 2018-2022 η Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, η οποία παρέλαβε τη Διοίκηση του Ιδρύματος από τον Καθηγητή Στέφανο Γκρίτζαλη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το 2014.

 

Τη θέση των Αντιπρυτανισσών και Αντιπρυτάνεων ανέλαβαν οι:

  • Καθηγήτρια Ελένη Θεοδωροπούλου,
  • Καθηγητής Δημήτριος Παπαγεωργίου
  • Καθηγητής Χαράλαμπος Σκιάνης
  • Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαρία Μαύρη.

 

Στη νέα Πρυτανική Αρχή απηύθυναν χαιρετισμό η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κα Καλογήρου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γάκης και ο Αντιδήμαρχος Λέσβου κ. Κατσαρός, εκπρόσωπος του Δημάρχου Λέσβου κ. Γαληνού.

Τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και όλες και όλοι οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Στρατού, των τοπικών φορέων ευχήθηκαν στη νέα Πρυτανική Αρχή υγεία και παραγωγική θητεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου