Τοπικές Ειδήσεις

Πανελλήνιες 2026: Oι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
Σύνοψη
  • Δημοσιεύθηκαν τα θέματα και οι απαντήσεις για τα μαθήματα προσανατολισμού των Πανελλαδικών Εξετάσεων που διεξήχθησαν στις 5 Ιουνίου.
  • Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική, ανάλογα με την ομάδα προσανατολισμού τους.
  • Τα θέματα στα Λατινικά αφορούσαν την Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών, ενώ η Χημεία και η Πληροφορική εξετάστηκαν για τις ομάδες Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας αντίστοιχα.
  • Οι απαντήσεις για όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμες μέσω συνδέσμων που παρέχονται στο άρθρο.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα θέματα και οι απαντήσεις  στα μαθήματα προσανατολισμού των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα Λατινικά για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στη Χημεία για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και στην Πληροφορική για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Τα θέματα που «έπεσαν» στα Λατινικά για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών:

Οι απαντήσεις στην πληροφορική

Οι απαντήσεις στη Χημεία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.