Ατάκτως Ερριμμένα

Ε… δεν είναι δα και κριτήριο

Δεν είναι κριτήριο για την ικανότητα κάποιου πολιτικού η παρουσία του χρόνια σε θέσεις εξουσίας ή η συμμετοχή του σε επιτροπές.
Ακόμη περισσότερο η ενημέρωση ολημερίς για την παρουσία του σε παντός είδους κοινωνικές εκδηλώσεις ή ποιος μπήκε και βγήκε στο γραφείο του ( μετά των απαραίτητων φωτογραφικών στιγμιοτύπων).
Περισσότερο σε υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών μοιάζει, με την έννοια πως κάποιοι θεωρούν ότι οι πολίτες εντυπωσιάζονται και πιστεύουν ότι είναι παραγωγή έργου η cozeri.
Και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν αυτά να θέσουν εκτός κριτικής κάποιους και μάλιστα όταν αυτή προέρχεται από συναδέλφους τους, μιλώντας γι’ αυτούς με απαξιωτικό ύφος.
Σπουδαίοι είναι όσοι σεμνά, ταπεινά και χωρίς θορύβους, παρελάσεις, εξυπνακιδισμούς και ατάκες, εργάζονται και κάνουν που και που την αυτοκριτική τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου