Τοπικές Ειδήσεις

ΔΕΔΔΗΕ: Πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης σε Κω – Κάλυμνο

Ο ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί θερμά τους καταναλωτές να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ειδικά για τις ώρες αιχμής 12:00 – 14:00 και 19:00 – 23:00.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της μεσημεριανής ενημέρωσης μετά τη βλάβη που εκδηλώθηκε σε Μονάδες του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗΔΕΗ +0,67% στον ΑΣΠ Κω και της προσωρινής μείωσης της απόδοσης του παραγωγικού δυναμικού, λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών, ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως και τις 15:00 προγραμματίζει για αύριο 4 Αυγούστου 2021, εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1μιση ώρα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος της Κω – Καλύμνου, ο ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί θερμά τους καταναλωτές να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ειδικά για τις ώρες αιχμής 12:00 – 14:00 και 19:00 – 23:00.

Τις συγκεκριμένες ώρες, συστήνεται: – να αποφεύγεται η χρήση των ηλεκτροβόρων συσκευών (πλυντήριο, φούρνος, θερμοσίφωνας κ.λπ.) και να μετατίθεται κατά τις λοιπές ώρες (εκτός αιχμής) – να ρυθμίζεται η θερμοκρασία των κλιματιστικών στους 26 βαθμούς.

Η λελογισμένη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών κατά τη διάρκεια των ακραίων αυτών καιρικών συνθηκών, θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, διασφαλίζοντας την υγεία, την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

ΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ- ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΚΩΣ

8.00 – 9.00 Πόλη της Κω (Κανάρη, Αβέρωφ, Λιμάνι, Κέντρο), Μαρμάρι
9.00 – 10.00 Καρδάμαινα Δυτική ακτή (Χελώνα, Βουλύματα, Γουρνιάτης, Αράχνη), Μαστιχάρι,Μαρμάρι
10.00 – 11.00 Τιγκάκι, Πόλη της Κω, Κέφαλος
11.00 – 12.00 Αγ. Βασίλειος, Άνω Αμπάβρης, Ηρακλής, Αγ. Φωκάς, Ψαλίδι, Επαρχιακός (Από Σταυρού Πέραμα έως είσοδο πόλης της Κω)
12.00 – 13.00 Πόλη της Κω (Κανάρη, Αβέρωφ, Λιμάνι, Κέντρο)
13:00-14:00 Τιγκάκι, Πόλη της Κω, Καρδάμαινα Δυτική ακτή (Χελώνα, Βουλύματα, Γουρνιάτης, Αράχνη),Μαστιχάρι, Μαρμάρι
14:00-15:00 Μαρμάρι, Πελεζίκι, Λάμπη, Πλ. Κυπαρισσι, Φουκαλια,Αγ. Βασίλειος, Άνω Αμπάβρης, Ηρακλής, Αγ. Φωκάς, Ψαλίδι

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

12.00 – 13.00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ Χωριό εως Σταθμός Ταξί, Αγ. Νικόλας, Αγ, Βασίλης, Βοθύνοι, Βλυχάδια, Λαφασι, Αγ, Στέφανος, Υπαπαντή, Πλατεία

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου