Τοπικές Ειδήσεις

Χαρ. Κόκκινος: Απάντηση στο ΔΤ του γραφείου τύπου της Π. Ν. Α. και του Χ. Ευστρατίου

Από τον κ. Χαρ. Κόκκινο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η “σταχτη στα μάτια του κόσμου” από   Χατζημάρκο και Ευστρατίου εξοργίζει περισσότερο την κοινωνία και αναδεικνύει περισσότερο τις ευθύνες τους για τις πυρκαγιές!

Οι αθλιότητες και τα ψέματα του   –  καλα αμοιβομενου με χρήματα από το υστέρημά του λαού μας – Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου συνεχίζονται με  προσωπικές επιθέσεις και χωρίς απαντήσεις σε συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματα που θέσαμε με σημερινό Δελτιο Τύπου και αναδεικνύουν τις μεγάλες ευθύνες των κ. Χατζημάρκου και Ευστρατίου και της Περιφερειακης  Αρχής στις πρόσφατες πυρκαγιές στη Ρόδο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου.
Αφού απέτυχαν στη διαχείριση της πανδημίας, μετά  τις καταστροφικες πυρκαγιές  που βίωσαμε , ρίχνουν” στάχτη στα μάτια του κόσμου”   με εμφάνιση  ψευδων στοιχείων  και άθλια προσωπικη  επιθέση αντί να απαντήσουν σε ερωτήματα και σε αδιαψευστα γεγονότα. Οι άνθρωποι που ηγούνται της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου έχουν απουσία ουσιαστικών γνώσεων, δεν είχαν στρατηγικό σχεδιασμό στην αντιμετώπιση κρίσεων έδειξαν την ανεπάρκεια τους και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας!
Ντροπιασαν τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν. Η περιβαλλοντικη καταστροφή μεγάλη και πολίτες είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Όση λάσπη να ρίξουν σε εμένα και όση  “στάχτη στα μάτια του κόσμου στο αυτή γυρνάει και τους πλακώνει”!

ΥΓ 1:Στην προσβολή, τα ψέματα και την ειρωνεία τους απαντώ :
Ας πάνε στον αγαπημένο τους τραγουδιστή το Ρέμο και ας διοργάνωσεσουν κάποιο φανταχτερό πάρτυ σε γνωστό νυχτερινό παραλιακό μαγαζί φίλου τους  για να χαλαρώσουν όπως το  συνηθίζουν.

ΥΓ2: Τις αθλιότητες  που γράφουν εναντίον μου θα χρειαστεί να τις αποδείξουν στην Ελληνική Δικαιοσυνη. Ας ετοιμαστούν και εκεί για νέο διασυρμό!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου