Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντ. Καμπουράκη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντ. Καμπουράκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία:

Η 3η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφορμή ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης για μια κοινωνία σεβασμού, αποδοχής και ισοτιμίας, στην οποία συνάνθρωποί μας με αναπηρία θα έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχουν στη ζωή.
Με βασικό μέλημα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας ΑμεΑ στο μέτρο του δυνατού, δραστηριοποιούμαστε αποτελεσματικά και υπεύθυνα υποστηρίζοντας, μέσα από τις δομές του Δήμου μας, την απρόσκοπτη ένταξή τους και παρέχοντας υποστηρικτικές υπηρεσίες για την ενδυνάμωση της αυτονομίας τους.
Με όλες μας τις δυνάμεις στεκόμαστε δίπλα στα άτομα που το έχουν ανάγκη και στις οικογένειές τους. Αυτή αποτελεί υποχρέωση όλων μας, στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής και πολιτισμένης κοινωνίας, που δεν κάνει εξαιρέσεις και δεν περιθωριοποιεί τη διαφορετικότητα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου