Τοπικές Ειδήσεις

Επιτυχημένη η ημερίδα με θέμα: «Γερνάω αλλιώς: ποιότητα στην Τρίτη ηλικία»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 η δεύτερη κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» και η εταιρεία «ΠΑΝΑΚΕΙΑ», με θέμα «Γερνάω αλλιώς: ποιότητα στην Τρίτη ηλικία».

Οι πολυάριθμοι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ασφαλή μονοπάτια που οδηγούν στην ποιότητα ζωής στην Τρίτη ηλικία, για την άνοια και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Στο τέλος των ομιλιών δόθηκαν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα από τις ψυχολόγους της εταιρείας «ΠΑΝΑΚΕΙΑ», Κωνσταντίνα Σιάγκα και Αλεξία Κυπριώτη οι οποίες έκαναν την σχετική παρουσίαση.

Ωστόσο, την εισηγητική ομιλία και τον συντονισμό είχε ο ο κ. Πλατής Αναστάσιος, Ψυχίατρος και Επιστημονικά Υπεύθυνος της εταιρείας, ο οποίος τίμησε, με την παρουσία και την επιστημονική του κατάρτιση, την εκδήλωση.

Με πρόταση του κ. Πλατή που έγινε άμεσα αποδεκτή από το διοικητικό συμβούλιο του «Συνδέσμου Αγάπης» θεσπίζονται δύο εκδηλώσεις – ενημερωτικές ομιλίες κάθε χρόνο, μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο όπου θα αναπτύσσονται ειδικά θέματα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα την εταιρεία «Πανάκεια» για την συνεργασία που αποδίδει καρπούς.

 

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. Στάθης Φαρμακίδης

Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου