Ειδήσεις

Συνέντευξη τύπου του Χατζή Χατζηευθυμίου

Χατζής Χατζηευθυμίου

Την Τρίτη στις 10.30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Πλάζα, ο πρώην δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας θα επισημοποιήσει τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει και τους πρώτους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του.

Η απόφαση του κ. Χατζηευθυμίου να ηγηθεί συνδυασμού αφορά είτε παραμείνει ενιαίος ο δήμος Ρόδου, είτε προωθηθεί τελικά η δημιουργία περισσοτέρων δήμων, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός, βουλευτής Λέσβου, Νίκος Σηφουνάκης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.