Τοπικές Ειδήσεις

Jet2.com/Jet2holidays: Συνδέσεις με Ρόδο και Κω το 2024 από τη νέα βάση στο Λίβερπουλ

Συνδέσεις με 5 Ελληνικά νησιά θα προσφέρει από τη νέα βάση της στο Λίβερπουλ η Jet2.com/ Jet2holidays αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, από το αεροδρόμιο John Lennon του Λίβερπουλ, η εταιρία θα προσφέρει συνδέσεις με την Κέρκυρα (έως δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή), με το Ηράκλειο Κρήτης (έως 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή), με την Κω (μία φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή), με τη Ρόδο (έως 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αποκλειστικό δρομολόγιο) και με τη Ζάκυνθο (μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, αποκλειστικό δρομολόγιο).

Οι πρώτες πτήσεις των Jet2.com και Jet2holidays από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ, που αποτελεί την 11η βάση της στο Ην. Βασίλειο, ξεκίνησαν στις 28 Μαρτίου.

Συνολικά, θα προσφέρουν πτήσεις προς 20 ηλιόλουστους προορισμούς το καλοκαίρι του 2024 από το εν λόγω αεροδρόμιο, εγκαθιστώντας στόλο 4 αεροσκαφών. Εκτός από την Ελλάδα, η εταιρία προσφέρει πτήσεις προς την ισπανική ενδοχώρα, τα Κανάρια, τις Βαλεαρίδες, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Μαδέρα και την Κύπρο, ενώ συνολικά έξι προορισμοί είναι αποκλειστικοί για την Jet2.

Το πτητικό της πρόγραμμα από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ ανέρχεται σε 565.000 θέσεις και 54 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά την περίοδο αιχμής.

Παράλληλα, λόγω αύξησης της ζήτησης, η εταιρία θα προσφέρει για το καλοκαίρι του 2025 730.000 θέσεις από το Λίβερπουλ, αυξημένες κατά 28% έναντι των αντίστοιχων του εφετινού καλοκαιριού, ενώ θα προσθέσει και ένα επιπλέον αεροσκάφος.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου