Τοπικές Ειδήσεις

Eurowings: Νέες συνδέσεις με Ρόδο και Κω το καλοκαίρι του 2024

Eπτά νέα δρομολόγια προς Ελλάδα περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings για το 2024.

Ειδικότερα, περιλαμβάνεται η νέα σύνδεση Βερολίνο – Κέρκυρα, η οποία θα πραγματοποιείται από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Οκτωβρίου με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αεροσκάφος A320.

Νέα προσθήκη αποτελεί και το δρομολόγιο Ντόρτμουντ – Χανιά, που ξεκινά στις 10 Μαΐου με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος A320, και από τις 30 Απριλίου νέες συνδέσεις προσφέρονται με Ηράκλειο από τη Νυρεμβέργη, 2 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος A320, και τρεις φορές την εβδομάδα από τις 19 Μαΐου. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο επανέρχεται από τον Οκτώβριο του 2019.

Επιπλέον, η Eurowings προσφέρει τη νέα σύνδεση Αμβούργο – Ζάκυνθος με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα με εκκίνηση στις 5 Μαΐου, και με αεροσκάφος A319, καθώς και την Ίνσπουργκ – Κάρπαθος από τις 21 Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου, 1 φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφος A319.

Από τη Νυρεμβέργη νέες συνδέσεις, με αεροσκάφος A320, θα προσφέρονται με Κω (από τις 15 Μαΐου, 2 φορές την εβδομάδα) και με Ρόδο (από 29 Απριλίου, 2 φορές την εβδομάδα).

Πηγή tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου