Πολιτιστικά

Οι Σαμιώτες και Ικαριώτες Ρόδου γλέντησαν και έκοψαν την πίτα τους

Καλύτερη ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να υπάρξει…Για μια ακόμα φορα Σαμιώτες και Ικαριώτες απέδειξαν πώς ξέρουν να γλεντούν και να διασκεδάζουν τιμώντας πάντα την ιστορία της πατρίδας τους αλλά και την μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά που έχουν .Ήταν πέρα για πέρα πετυχημένη η διοργάνωση της όμορφης βραδιάς στο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στην περιοχή της Ιξιάς
Διακόσιοι περίπου Σαμιώτες και Ικαριώτες έγιναν μια παρέα και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της «Σαμιώτισσας». Χόρεψαν τον Ικαριώτικο κι έδειξαν στους φίλους τους που τους πλαισίωσαν, πόσο καλά ξέρουν να γλεντάνε και να τιμούν την πλούσια παράδοση που διαθέτουν τα νησιά μας.
Αναφερόμενος στην μεγάλη ιστορία της Σάμου και της Ικαρίας ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου τόνισε χαρακτηριστικά:
« Είναι μεγάλη η ιστορία και πλούσια η παράδοση μας στη Σάμο και την Ικαρία. Θα την στηρίξουμε σαν σύλλογος , θα την αναδείξουμε μέσα από τις εκδηλώσεις μας και θα την μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές, γιατί η πατρίδα…είναι μία. Ο σύλλογος θα κάνει πολλές εκδηλώσεις στο μέλλον, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα Σας θέλουμε κοντά μας γιατί ο σκοπός ενός πολιτιστικού συλλόγου μακριά από τον τόπο του είναι μεγάλος»
Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η κοπή της πίτας με τυχερή την κ. Κατερίνα Αρνιδιού που κέρδισε ένα πολύ όμορφο τάμπλετ .
Η αντιπρόεδρος του συλλόγου και προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του λιμενικού ταμείου της Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μαρίκα Δεληγιάννη απηύθυνε τις ευχαριστίες όλων στους παρευρεθέντες λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μας και δείχνει πώς αγκαλιάζει σιγά σιγά τον σύλλογο .Πήγαμε ανέλπιστα καλά και υποσχόμαστε αυτό να το ανταποδώσουμε στον κόσμο μας και με άλλες εκδηλώσεις που ήδη προγραμματίζονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους επίσης του συλλόγου που πλαισίωσαν τους δικούς μας ανθρώπους στην όμορφη βραδιά μας και σε κείνους που απλόχερα έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία της εκδήλωσης .Υποσχόμαστε πώς δεν θα σταματήσουμε εδώ…»
Ο σύλλογος γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα του Γιώργου Κασιώτη στην οποία συμμετείχε η Έφη Μισσίκου και με γκεστ της βραδιάς τον Δημήτρη Σιμπέρο.
Κλείνοντας το κεφάλαιο αυτής της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαμίων και Ικαριωτων Ρόδου οφείλει να ευχαριστήσει και δημόσια
-Το Ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ για την προσφορά της βασιλόπιττας
-Την επιχείρηση ΕΜΜ.ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε. για την προσφορά των δώρων στην λαχειαγορά
-Την επιχείρηση Π.ΠΡΕΣΒΥΡΗΣ και Μ. ΚΑΔΗΣ ΟΕ για την προσφορά του τάμπλετ που ήταν το δώρο της βασιλόπιττας
-Το πρακτορείο SEA DREAMS ΤΟΥ Κ. ΠΑΡΗ ΚΑΚΑ για την προσφορά των ταξιδιών στην εκδήλωση αλλά
-Και το πρακτορείο PORT TRAVEL του Αντώνη Χαραλάμπη , επαναλαμβάνοντας στα μέλη και τους φίλους μας πώς …θα ξαναβρεθούμε πολύ σύντομα!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου