Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Πέντε αγωνιστικές στον Σάββα Ορφανίδη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών, στις κλήσεις σε απολογία και στις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. επέβαλε στον προπονητή του Φοίβου Σάββα Ορφανίδη ποινή πέντε αγωνιστικών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στο χώρο των αποδυτηρίων, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Διγενή.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Διγενής- ΔΙ.ΑΣ. στις 26/11 (11η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του ΔΙ.ΑΣ., Γ. Μποϊλή, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Αστέρας Παστίδας- Φοίβος στις 25/11 (11η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Φοίβου, Αν. Φτάκλα, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Κλεάνθης- Απόλλωνας Καλυθιών στις 25/11 (11η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Κλεάνθη, Σ. Μπαούρη, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Κλεάνθη, Π. Γιαννίκο, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Α.Ε. Κως- Αναγέννηση Ασφενδιού στις 26/11 (4η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ασφενδιού, Θεολ. Τσιφτσίδη, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Αλθαιμένης- Αναγέννηση Έμπωνα στις 26/11 (6η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αλθαιμένη, Α. Ροδίτη, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (χέρι) (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Ταξιάρχης Αρχαγγέλου- Ιππότες στις 25/11 (6η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή των Ιπποτών, Χαρ. Βυζαντίνη, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Ξάνθος Πάτμου- Αθλοπαιδιές Κω στις 24/11 (4η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή των Αθλοπαιδιών Κω, Γ. Περή, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Ξάνθου Πάτμου, Ι. Κοκκώνη, ποινή πέντε αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (απαιτούμενη απόσταση στο τείχος), 2η κίτρινη κάρτα και υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1α άρθρο 10’ παρ. 1δ’και άρθρο 10’ παρ. 2δ’).
Στον ποδοσφαιριστή του Ξάνθου Πάτμου, Β. Γρύλλη, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή των Αθλοπαιδιών Κω, Β. Μπασιλάρη, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Φοίβος – Απόλλωνας Καλυθιών στις 26/11 (6η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών, Νικ. Γρηγορίου, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Φοίβου, Εμμ. Μακρή, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (παρεμπόδιση τερματοφύλακα), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 31/12/2017 (άρθρο 23’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Αποφάσεις επί απολογίων
Φοίβος- Διγενής στις 12/11 (10η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Φοίβου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Σάββα Ορφανίδη- προπονητή την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στο χώρο των αποδυτηρίων για πέντε αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 11’ παρ. 2’ σε συνδυασμό με το άρθρο 10’ παρ. 1ε’).
Κλήσεις σε απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 07/12/2017 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και Νομικά πρόσωπα:
Α.Ε. Κω- Αναγέννηση Ασφενδιού στις 26/11 (4η αγωνιστική)
Το σωματείο της Αναγέννηση Ασφενδιού και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Λεωνίδας Κούτσικας- προπονητής, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,11,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου