Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αναπτυξιακή στιβική συνάντηση «Αθλο-παρκ 2017-2018», που διοργάνωσε πριν μερικές ημέρες ο Γ.Σ. Διαγόρας στο στάδιο στίβου του δημοτικού σταδίου Ρόδου «Διαγόρας».
Σκοπός της αθλητικής ημέρας «Αθλο-παρκ 2017-2018» ήταν μέσα από διασκεδαστικές αθλητικές δραστηριότητες να στηριχτεί η ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι», να ενισχυθούν οι σχέσεις των αθλητών και αθλητριών μικρών ηλικιών, να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον τους για τα αγωνίσματα του στίβου.
Όλοι και όλες οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν την αυτοαντίληψη την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.
Η επίτευξη ενός κοινού ομαδικού στόχου έγινε αφορμή να μειωθεί το αρνητικό άγχος που επιβαρύνει τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να επιτύχουν την επιδιωκόμενη όσο και επιθυμητή νίκη.
Η κάθε ομάδα που αποτελούνταν από 10 άτομα, κλήθηκε να αγωνιστεί σε σταθμούς διασκεδαστικών παιχνιδιών στο πνεύμα του Kids Athletics.
Η συλλογή βαθμών μάλλον δεν ενδιέφερε τελικά και τόσο τους συμμετέχοντες.
Ιδιαίτερα ένθερμη και εγκάρδια, ήταν η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Διαγόρα, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους προπονητές Δόση Α. και Μάγο Σ., την έφορο του στίβου κ. Καραγιάννη Ρ. και τον βοηθό έφορο και αθλητή κ. Βασιλειάδη Εμ., ώστε να διεκπεραιωθούν τα παιχνίδια με τον πλέον θετικό προς τους αθλητές και τις αθλήτριες τρόπο.
Η ψυχαγωγία και η χαρά της συμμετοχής ήταν το μεγαλύτερο κέρδος από την πρώτη για αυτό το έτος αθλητική συνάντηση.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ