ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δικαστική και πολιτική συνέχεια θα δώσει με Καμμένο η ΝΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καμμένος
Για παρά­βαση καθή­κο­ντος κατη­γο­ρεί τον Πάνο Καμμένο η ΝΔ στην υπόθεση των πυρο­μα­χι­κών στη Σαου­δική Αραβία και σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες το κόμμα της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης σχε­διά­ζει να προ­σφύ­γει στα δικα­στή­ρια κατα­θέ­το­ντας μηνύ­σεις

Άμεση συνέ­χεια στα δικα­στή­ρια θα δώσει η ΝΔ στην υπόθεση της συμ­φω­νίας για την πώληση όπλων στη Σαου­δική Αραβία. Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες το κόμμα της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης ανα­μέ­νε­ται να υπο­βάλ­λει μηνύ­σεις καθώς ήδη από χτες με έκτακτη συνέ­ντευξη τύπου που έδωσαν ο τομε­άρ­χης εσω­τε­ρι­κών της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο τομε­άρ­χης δικαιο­σύ­νης Νίκος Παπα­γιω­τό­που­λος κατη­γό­ρη­σαν ευθέως τον Πάνο Καμμένο για «παρά­βαση καθή­κο­ντος».

Η ΝΔ απο­κα­λεί «ψευ­δο­έγ­γραφα» τα έγγραφα που προ­σκό­μισε στη βουλή ο υπουρ­γός άμυνας, αμφι­σβη­τεί τη γνη­σιό­τητά τους, την εγκυ­ρό­τητά τους και την αξιο­πι­στία τους ενώ σύμφωνα με τα στοι­χεία που παρου­σί­α­σαν τα δύο γαλάζια στελέχη ένα εκ των τριών εγγρά­φων το θεωρούν πλαστό και υπο­στη­ρί­ζουν ότι έχει απο­δει­χτεί πως ο Βασίλης Παπα­δό­που­λος ήταν μεσά­ζο­ντας και όχι πλη­ρε­ξού­σιος της Σαου­δι­κής Αραβίας.

Κατά τη ΝΔ μπορεί να μην είναι εύκολο να απο­δει­χτούν ότι δόθηκαν μίζες όμως οι «επι­λή­ψι­μες συμπε­ρι­φο­ρές» υπάρ­χουν καθώς όπως καταγ­γέλ­λει το κόμμα της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης παρα­βιά­στηκε ο νόμος που απα­γο­ρεύει την ύπαρξη ενδιά­με­σων προ­σώ­πων και μεσα­ζό­ντων στις δια­κρα­τι­κές συμ­φω­νίες για την αγο­ρα­πω­λη­σία όπλων.

Παράλ­ληλα ο τομε­άρ­χης εξω­τε­ρι­κών Γιώργος Κου­μου­τσά­κος καταγ­γέλ­λει ότι του δόθηκε πρό­σβαση μόνο σε δύο τηλε­γρα­φή­ματα του υπουρ­γείου εξω­τε­ρι­κών,  επι­ση­μαί­νο­ντας ότι ο Γιώργος Κατρού­γκα­λος δεν τον ενη­μέ­ρωσε τον ακριβή αριθμό των εισερ­χο­μέ­νων και εξερ­χο­μέ­νων εγγρά­φων όπως προ­κύ­πτει από το πρω­τό­κολλο. Κατά τον κ. Κου­μου­τσάκο που θα ενη­με­ρώ­σει σχετικά και τον Κυριάκο Μητσο­τάκη για το περιε­χό­μενο των εγγρά­φων στα οποία είχε πρό­σβαση τα ερω­τή­ματα όπως τονίζει αυτής της σκο­τει­νής υπό­θε­σης όχι μόνο παρα­μέ­νουν αλλά αυξά­νο­νται και ενι­σχύ­ο­νται.

news247.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.