Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη της Τροχαίας Ρόδου στο Δημοτικό Σχολείο Σορωνής

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σορωνής κλιμάκιο του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου αποτελούμενο από τον Αστυνόμο Β΄ κ. Δοξάκη Βασίλειο και την Υπαστυνόμο Α΄ κ. Γιούργη Αγγελική. Υλοποίησαν με όλα τα παιδιά του Σχολείου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τροχαίας, εξηγώντας την έννοια του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη σημασία του σεβασμού στους κανόνες του για την ασφάλειά μας. Προβλήθηκαν σχετικά βίντεο και συζητήθηκαν θέματα σωστής οδικής συμπεριφοράς στην καθημερινή μας ζωή. Τέλος, σε συνεργασία με τους δασκάλους πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά παιχνίδια, βασισμένα σε υλικό κυκλοφοριακής αγωγής.

Η σωστή οδηγική και γενικότερα οδική συμπεριφορά πρέπει να καλλιεργείται και να μαθαίνεται από πολύ νωρίς στα παιδιά και η Τροχαία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας πάνω σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Σχολείου ευχαριστούν το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου