Στο γήπεδο Αντιμάχειας, για να αντιμετωπίσει στις 14:30 τον τοπικό Αντίμαχο θα βρεθεί σήμερα ο Διαγόρας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Ο «γηραιός» εκτός από την κατάκτηση του τίτλου της Α’ Κατηγορίας, έχει στόχο και την κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, γι’ αυτό και στο σημερινό παιχνίδι θέλει την νίκη πρόκριση.
Το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου αντιμετώπισε τους «κόκκινους» και το Σάββατο για το πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Τώρα όμως οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό του Διαγόρα , που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Ουσιαστικά το παιχνίδι με τον Αντίμαχο είναι ένας τελικός, σε μία δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες.
Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε την νίκη- πρόκριση που τόσο θέλουμε».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και χαλάρωμα.
Η αποστολή του Διαγόρα αναμενόταν να αναχωρήσει για την Κω, χθες το βράδυ.
Εκτός πλάνων του Ανδρέα Σταύρου θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Πομπού αφού δεν ξεπέρασε το τράβηγμα στον δικέφαλο. Ο Τσαμπίκος Πεταυράκης από την πλευρά του ακολούθησε την αποστολή, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ