ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίσυρος: Ενταλμα σύλληψης για τον 62χρονο ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

news room 2 λεπτά ανάγνωση
βιασμός

Ένταλμα σύλ­λη­ψης εκδό­θηκε για τον 62χρονο στη Νίσυρο ο οποίος κατη­γο­ρεί­ται για προ­σβολή γεν­νη­τή­σιας αξιο­πρέ­πειας, απο­πλά­νηση παιδιών, από­πειρα βιασμού, πορ­νο­γρα­φία ανη­λί­κων και για

αγορά – κατοχή ναρ­κω­τι­κών.

Όλα ξεκί­νη­σαν τη Δευτέρα 15 Απρι­λίου, όταν μετά από τηλε­φώ­νημα στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα Νισύρου, από το

Χαμό­γελο του Παιδιού, καταγ­γέλ­θηκε πιθανή σεξουα­λική παρε­νό­χληση από τον 62χρονο εις βάρος 11χρονου αγοριού.

Το από­γευμα της ίδιας ημέρας, μετέβη στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα του νησιού ο πατέρας του 11χρονου αγοριού και

κατήγ­γειλε ότι ο 62χρονος έδειξε στον 11χρονο, βίντεο με πορ­νο­γρα­φικό περιε­χό­μενο.

Όπως ανα­φέ­ρει το kosnews24.gr, ο 62χρονος προσήχθη στο Α.Τ. και αφού ενημερώθηκε για την καταγ­γελία, παρέδωσε στους αστυ­νο­μι­κούς ένα tablet.

Το παιδί μετέβη στην Κω όπου υπάρχει παι­δο­ψυ­χο­λό­γος ώστε να κατα­θέ­σει παρου­σία του για όσα συνέ­βη­σαν

Τον είχε καταγ­γεί­λει ο πατέρας ενός 11χρονου ο οποίος μετέβη στις 15 Απρι­λίου στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα του νησιού, όπου – όπως κατέ­θεσε – ο εν λόγω άνδρας έδειξε στον γιο του βίντεο με πορ­νο­γρα­φικό υλικό.

Τι είπε ο ανή­λι­κος

Ο 11χρονος κατέ­θεσε ότι ο 62χρονος προ­σκά­λεσε τον ίδιο και άλλους τέσ­σε­ρις ανη­λί­κους να πάνε στο σπίτι του, ενώ όταν ο άνδρας έμεινε μόνος μαζί του του έδειξε ένα ερωτικό βοήθημα και πορ­νο­γρα­φικό υλικό στο tablet.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στις 19 Απριλίου ο κατη­γο­ρούμενος τηλε­φώ­νησε σε γνωστό του αστυ­νο­μικό και του ζήτησε να πάει εκεί να πάρει μια σακούλα που περιείχε μια πλα­στική κούκλα σιλικόνης, δύο εσώρουχα και δύο ερωτικά βοηθήματα, και να τα κάψει.

Ο αστυ­νο­μικός πήγε και πήρε την τσάντα αλλά αμέσως την παρέδωσε στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα Νισύρου. Την ίδια ημέρα, με την παρουσία εκπροσώπου της δικα­στικής αρχής, έγινε έλεγχος στον χώρο όπου διαμένει ο 62χρονος με τους αστυ­νο­μι­κούς να βρίσκουν κρυμμένο ένα tablet.

Από την αστυ­νομία ελήφθησαν 12 καταθέσεις από ανήλικα θύματα και ακόμα εννέα καταθέσεις από γονείς. Από αυτές δια­πι­στώθηκε ότι από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024, ο 62χρονος προσέγγιζε ανήλικους και τους προ­σκα­λούσε με διάφορες δικαιο­λογίες στον χώρο όπου διαμένει.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 62χρονος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις, επίδειξη των γεν­νη­τικών του οργάνων και πορ­νο­γρα­φι­κού υλικού, διέθετε κάνναβη στους ανήλικους, ενώ απο­πειράθηκε να προβεί και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Πηγή kosnews24.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.