Αύριο Δευτέρα στις 19:00 στα γραφεία του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των νέων προπονητών του νησιού μας, με την Ε.Ε. και το προεδρείο του Συνδέσμου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου, καλούν στα γραφεία του συνδέσμου όλους τους νέους προπονητές που κατοικούν στην Ρόδο και φοίτησαν στην τελευταία σχολή UEFA C΄ , η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί μας το διάστημα 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2016. Η συνάντηση της Ε.Ε. με τα νέα πρόσωπα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 το βράδυ. Οι νέοι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε., και θα ενημερωθούν σε ό,τι αφορά την νέα πορεία που θα ξεκινήσουν πάλι στο ποδόσφαιρο αλλά από διαφορετική θέση, ενώ μπορούν να υποβάλλουν και τις απορίες τους για όποιο θέμα τους απασχολεί.
Τα πρόσωπα που καλούνται είναι τα παρακάτω:
Λαμπριανός Νίκος, Πάσχος Ευάγγελος, Τσιλιγγίρης Μιχάλης, Καλημέρης Λάζαρος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπιλιάς Ανδρέας, Γιαννικάκης Γιάννης, Δούλος Παναγιώτης, Ψαρός Νικόλαος, Κρομμύδας Νικόλαος, Αγγελάκης Γιώργος, Αχιολάς Αντώνιος, Βιτζιλαίος Μιχάλης, Γκαλυμπούδης Κώστας, Δάσσιος Θωμάς, Δατσέρης Γιάννης, Διακίδης Χρήστος, Καραγιάννης Κώστας, Καρίκης Γιώργος, Κουμπλά Άννα, Λόγγου Δήμητρα, Μπάρτζος Νίκος, Νικήτας Γιώργος, Παπαλαζάρου Παναγιώτης, Πελέκης Κώστας, Ράδος Ευθύμιος, Σαρρής Σταύρος, Σπανός Γιάννης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ