Ένα από τα κρισιμότερα εντός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καλείται να δώσει την Κυριακή ο Αστέρας Μασάρων.
Η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη θα υποδεχθεί την Δόξα Καρδάμαινας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την εξασφάλιση της παραμονής.
Ο έμπειρος τεχνικός από την αρχή της εβδομάδας, έχει επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσον καλύτερα γίνεται, αφού η ομάδα χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο».
Πάντως ο Γιώργος Ορφανίδης δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ερτζάν Κιλασίν, καθώς η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε στην μέση στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φοίβο, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και οι Μασαρενοί βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων.
Από την άλλη, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Μιχάλη Λούππο, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στους Κρεμαστενούς λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Μασάρων με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Καρδαμαινας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ