ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΚΑ και υπ. Υγείας : Mην ανάβετε τζάκι σήμερα και αύριο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τζάκι

Τον κατά το δυνατόν περιο­ρι­σμό της άσκοπης χρήσης τζακιών συνι­στούν στους πολίτες, με κοινή ανα­κοί­νωση, το υπουρ­γείο Υγείας και το ΥΠΕΚΑ.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με τις προ­βλέ­ψεις της Εθνικής Μετε­ω­ρο­λο­γι­κής Υπη­ρε­σίας, από σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμ­βρίου έως και αύριο Τετάρτη 24 Δεκεμ­βρίου ευνο­εί­ται η συσ­σώ­ρευση ατμο­σφαι­ρι­κής ρύπαν­σης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες συνει­σφέ­ρουν στην προ­στα­σία της υγείας όλων, υπο­γραμ­μί­ζε­ται στην ανα­κοί­νωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.