ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημοσίας οδού: Με την συμμετοχή της Ρεμπούλη, της Μπάλλα και του Διακοστεφανή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ρεμπούλη Ράνια- Στίβος
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ο Αυθε­ντι­κός Μαρα­θώ­νιος της Αθήνας θα φιλο­ξε­νή­σει και το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα 10 χλμ. σε δημόσια οδό, με συμ­με­τοχή τριών Δωδε­κα­νή­σιων.
  • Στη διορ­γά­νωση θα αγω­νι­στούν ο Στέργος Δια­κο­στε­φα­νής, η Ουρανία Ρεμπούλη και η Ντενίσα Μπάλλα, οι οποίοι προ­ε­τοι­μά­στη­καν για να διεκ­δι­κή­σουν πρω­τα­γω­νι­στικό ρόλο.
  • Το Σάββατο 7 Νοεμ­βρίου το πρό­γραμμα περι­λαμ­βά­νει την τελετή έναρξης, παιδικό αγώνα, αγώνα Special Olympics και ΑμεΑ, καθώς και αγώνες 5 χλμ.
  • Την Κυριακή 8 Νοεμ­βρίου, στις 8:00, θα διε­ξα­χθούν ο αγώνας 10 χλμ. και το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα, ενώ στις 8:30 θα ξεκι­νή­σουν ο Μαρα­θώ­νιος και το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Μαρα­θω­νίου.

Στο πλαίσιο της μεγάλη γιορτή του Αυθε­ντι­κού Μαρα­θω­νίου της Αθήνας, ο οποίος θα συγκε­ντρώ­σει τους κορυ­φαί­ους Έλληνες και αλλο­δα­πούς δρομείς, θα διε­ξα­χθεί και το  Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα 10χλμ. Α/Γ σε δημόσια οδό, στο οποίο θα συμ­με­τά­σχουν και τρεις Δωδε­κα­νή­σιοι.

Πρό­κει­ται για τον Κώο Στέργο Δια­κο­στε­φανή του Γ.Σ. Αμα­ρου­σίου, την Λεριά πρω­τα­θλή­τρια Ουρανία Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμει­ρος και την Ροδί­τισσα Ντενίσα Μπάλλα του Πανα­θη­ναϊ­κού. Όλοι έχουν προ­ε­τοι­μα­στεί κατάλ­ληλα και είναι έτοιμοι να διεκ­δι­κή­σουν το καλύ­τερο δυνατό απο­τέ­λε­σμα, καθώς θεω­ρού­νται από αυτούς που θα έχουν πρω­τα­γω­νι­στικό ρόλο.

Ανα­λυ­τικά το πρό­γραμμα του διη­μέ­ρου:

Σάββατο 7/11

12:30: Τελετή Έναρξης Μαρα­θω­νίου (Τύμβος Μαρα­θώνα) – Μετα­φορά της Φλόγας στην Ιστο­ρική Αφε­τη­ρία του Μαρα­θω­νίου Δρόμου

13:50: Άναμμα Βωμού της Φλόγας του Μαρα­θω­νίου

15:00- 22:00: Sponsors’ Village (Πλατεία Καραϊ­σκάκη απέ­να­ντι από το Πανα­θη­ναϊκό Στάδιο)

16.00: Παι­δι­κός Αγώνας 1,2χλμ. Telekom

16:45: Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS & ΑμεΑ 1.200μ Telekom

17:00: 5χλμ Telekom (Magenta TV)

20:00:  5km Universities Night Run allwyn

Κυριακή 8/11

8:00-18:00: Sponsors’ Village (Πλατεία Καραϊ­σκάκη απέ­να­ντι από το Πανα­θη­ναϊκό Στάδιο)

8:00: Αγώνας Δρόμου 10χλμ allwyn και Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα 10χλμ εκτός Σταδίου

8:30: Μαρα­θώ­νιος Δρόμος και Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Μαρα­θω­νίου (ΕΡΤ)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.