Πολιτιστικά

Χριστούγεννα στον Εμπωνα

Με μεγάλη επιτυχία η Παιδική Θεατρική Ομάδα του ΔΟΠΑΡ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Έμπωνα “Ο ΑΤΑΒΥΡΟΣ” παρουσίασαν την παράσταση “ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ” στο δημοτικό θέατρο. Τα παιδιά χειροκροτήθηκαν από ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο ενισχύοντας τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της παράστασης αφού μέρος των εσόδων δόθηκαν στον σύλλογο “ΡΟΔΑΥΓΗ” και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι μικροί ηθοποιοί έκλεψαν την παράσταση με το ταλέντο και το κέφι τους ενώ οι μικρές μπαλαρίνες της σχολής χορού ΕΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ μάγεψαν με τον χορό τους μικρούς και μεγάλους.
    
    Η θεατρική ομάδα του Έμπωνα μετρά ήδη τέσσερα χρόνια λειτουργίας και απευθύνεται σε όλες της ηλικίες. Έχει παρουσιάσει παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει την πορεία της κόντρα στου δύσκολους καιρούς αποδεικνύοντας ότι καμιά απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στην αγάπη και τη χαρά για το θέατρο.

    Την σκηνοθεσία της παράστασης είχε η Μαρία Μανιώτη, την χορογραφία η Ελλη Παρακευα, τα σκηνικά η Τσαμπίκα Αντωνάκη, τα κουστούμια η Στέμη Δανιηλίδου ενω την αφίσα επιμελήθηκε η Βάλια Σαλαμαστράκη

    Οι εκδηλώσεις όμως του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο ΑΤΑΒΥΡΟΣ” συνεχίζονται στον Έμπωνα με ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί για τους επισκέπτες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Η φάτνη, ο Άγιος Βασίλης, ο Χιονάνθρωπος και η καραμελοχώρα περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους να ακούσουν τα κάλαντα, να πιουν τσαι και να φάνε υπέροχα σπιτικά γλυκά.

 Στις 25, 26 και 28 Δεκεμβρίου και 1, 2, 4 και 6 Ιανουαρίου….!!!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου